Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Spätzles aux girolles
50 min.
Spritzbredele
25 min.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min.
Fougasse
2h
Pretzels
1h 15 min.
Brioche tressée à la cannelle
3h
Manneles
1h 30 min.
Streusel
2h
Butterbredele
2h 30min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min