Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 50 g de pâtes sèches, type vermicelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 557.5 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Velouté d'endive
35min
Velouté de tomates à la crème
35min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Soupe de laitue
35min
Velouté de tomate
30min
Potage au poireau
30min
Soupe de tomates et courgettes
55 min.
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté de tomate
40 min.
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min.