Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 160 g de roquefort, coupé en morceaux
- 180 g de crème fraîche épaisse
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de fécule de maïs (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Aligot
40min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Béchamel au fromage
25 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Fondue savoyarde
15min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Confit d'oignons
30 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Moules au roquefort
40min
Aïoli traditionnel
10min
Sauce mayonnaise
10min
Fondue savoyarde
25 Min