Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 80 g de sucre roux
- 50 g de crème de vinaigre balsamique noir
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 802.8 kJ / 191.1 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Sauce barbecue
25 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des échalotes
20 min
Confit d'oignons rouges
4h
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Chutney d'oignon rouge
24h
Sauce au roquefort
20 min