Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant aux épices
- 80 g de biscuits speculoos, coupés en deux
- 15 g de beurre
Le lemon curd
- 1 - 2 citrons jaunes non traités, ziste retiré, coupés en quartiers et épépinés, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de beurre
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de sucre en poudre
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 15 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1428.8 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 61.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4óra 15p
Bouchées caramel-chocolat
4 godz. 45 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2u. 15min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Tarte au citron destructurée
20 min