Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 crevettes roses cuites, décortiquées
- 1 citron vert, zeste et jus
- 1 gousse d'ail
- 150 g de fromage frais, type carré frais
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée, et 6 brins pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 4 tranches de saumon fumé, coupées en dés
- 2 avocats
- 4 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- 2 c. à café de baies roses, écrasées grossièrement pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 911 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min