
Compatibele versies
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g de madère
- 130 g de lait demi-écrémé
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à café de moutarde forte
- ½ cube de bouillon de volaille dégraissé
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 600 g de pommes de terre coupées en cubes (1,5 cm env.)
- 1 - 2 filets mignons de porc (300-400 g chacun), prédécoupés en tranches fines (env. 1 cm)
- 250 - 300 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en lamelles
- 300 - 400 g de brocoli détaillé en bouquets
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 3 - 4 brins de persil frais pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 415.8 kcal / 1746.2 kJ
- Eiwitten
- 45.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vezels
- 6.8 g