Veau aux carottes et au cerfeuil

Veau aux carottes et au cerfeuil

3.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 550 g de sauté de veau (tendrons ou jarret)
  • 300 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 450 g de carottes (4), en rondelles
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 209.8 mg
Eiwitten 30.3 g
Calorieën 1221.8 kJ / 292 kcal
Vetten 3.9 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 20.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...