Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 209.8 mg
Alternatieve recepten
Filet de colin à la sauce tomate
35 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Merlan aux poivrons et au maïs
50 Min
Soupe légère aux légumes
20 min
Entrecôte et risotto aux champignons
40 Min
Cabillaud à la sauce tomate
30 Min
Minigâteaux aux pommes sans gluten
55 Min
Gâteau végan à la banane et noix de coco
1 godz. 20 min
Bouillon de légumes
1 godz. 20 min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25 min
Gigot d'agneau et potirons à la grenade
Geen beoordelingen