Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 209.8 mg
Alternatieve recepten
Etoiles sablées aux fruits secs
2 godz. 30 min
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3 godz. 45 min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Rouleaux d'été végétariens
1h
Galette tout chocolat
Keine Bewertungen
Muffins pistou-pistache
40 Min
Pisco Sour
10 min
Crème fraîche
12h 5min
Escalope de veau, réduction à la fraise
30 min
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
Keine Bewertungen
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1h
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 Min