Compatibele versies
Filet mignon de porc aux herbes, sauce aux abricots et échalotes confites
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 échalotes (dont 5 coupées en deux dans la longueur)
- 10 g de gingembre frais
- 30 g de beurre
- 100 g jambon cru, en dés
- 4 abricots secs dénoyautés
- herbes aromatiques fraîches (romarin, sauge, thym, origan) effeuillées
- 650 g de filet mignon de porc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de cognac
- 500 g de fond de veau
- 1 bâton de cannelle
- 300 g d'abricots frais, dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Baguette tradition
15h 25 min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1h 20min
Cannelés bordelais
13 godz. 30 min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 Min
Madeleines au citron
6h 40 min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1 Std. 30 Min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 Std. 45 Min
Croquettes au jambon de bœuf et fromage de chèvre
9小时 20 分钟
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Muffins courgette et saucisse farcis
40min
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50 Min