Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en tranches (3 cm env.) (1-2 filets mignons)
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
- 250 g d'alcool de poire, type poiré
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de moutarde
- 200 g de fromage, type Port-Salut®, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2446.5 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 624.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de veau à l'italienne
1u. 15min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2u. 35min
Irish stew
3u. 30min
Rôti de porc farci au basilic
1 godz. 25 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Sauté de porc au cidre
1u.
Poulet au vin rouge
55 Min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 Std.
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 Min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min