Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 20 g de moutarde à l'ancienne
- 200 g de tomates green zebra, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates jaunes, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates noires de Crimée, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates olivette, coupées en grosses rondelles
- 100 g de roquefort
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche aux poivrons et chorizo
1 Std. 10 Min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Quiche au poireau
55min
Quiche aux tomates cerises
1h
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30 min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35 min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min