Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 20 g de moutarde à l'ancienne
- 200 g de tomates green zebra, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates jaunes, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates noires de Crimée, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates olivette, coupées en grosses rondelles
- 100 g de roquefort
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3sa 30 dk
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche aux tomates cerises
1h
Tarte poivron-chèvre
1u. 35min
Tarte aux courgettes et au pesto
1u. 35min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Crumble tomate-chèvre
35min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h