Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 20 g de moutarde à l'ancienne
- 200 g de tomates green zebra, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates jaunes, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates noires de Crimée, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates olivette, coupées en grosses rondelles
- 100 g de roquefort
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte poivron-chèvre
1h 35 min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15 min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Tarte Tatin de tomates
1h
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Quiche aux tomates cerises
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h