Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Crumble de saumon et tomates aux graines
50min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 min
Crumble terre et mer
50min
Lasagne au saumon et poivron
1 Std. 10 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min