Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Nage de crustacés au champagne
1 godz. 5 min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1h 15 min
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Crumble de poisson
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Clafoutis au thon et aux oignons
1h
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min