Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Crumble de poisson
1h
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Crumble de poulet au poireau
50 dk
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50 dk
Lasagne au thon
1 Std. 30 Min
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Crumble de poulet aux poireaux
50 dk
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 dk
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h