Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1 Std. 15 Min
Clafoutis au thon à la tomate
45 Min
Croquettes de poisson
45 Min
Clafoutis au thon et aux oignons
1sa
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 dk
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50 Min
Lasagne au saumon et poivron
1 Std. 10 Min