Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Epaule de veau à la normande
1h
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Bœuf aux champignons
30min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h