Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Sauté de porc au cidre
1h
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Escalope de veau à la normande
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min