Emincé de veau à la normande

Emincé de veau à la normande

3.9 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • de pont-l’évêque
    100 g
  • de persil frais et un peu pour servir
    18 brins
  • échalote coupée en 2
    1
  • de beurre
    20 g
  • d'escalope de veau coupée en lanières
    700 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de champignons de Paris frais émincés
    200 g
  • de cidre brut
    100 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    60 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 436 kcal / 1825 kJ
Eiwitten 61 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...