Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Emincé de dinde, châtaignes et champignons
25 min
Bœuf Stroganov
55 min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Bœuf à l'orange
1h 25min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Mignons de porc à l'époisses
1 godz. 15 min
Bœuf aux champignons
30min
Longe de porc à la riojana
50min
Filet de poulet sauce poulette
20min