Emincé de veau à la normande

Emincé de veau à la normande

3.8 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de pont-l’évêque
  • 18 brins de persil frais et un peu pour servir
  • 1 échalote coupée en 2
  • 20 g de beurre
  • 700 g d'escalope de veau coupée en lanières
  • sel
  • poivre moulu
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 100 g de cidre brut
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 61 g
Calorieën 1825 kJ / 436 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...