Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 7 cives, coupées en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
- 400 g de rouelle de porc, coupée en morceaux (3 cm)
- le jus de 3 citrons verts
- 1 branche de thym frais
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 1 c. à soupe de massalé
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 piment antillais frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2005 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 47.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1 godz.
Mijoté de porc au paprika
40 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Colombo de porc
1h 20min
Longe de porc à la riojana
50min
Porc vindaloo
2h 30min
Estouffat toulousain
2h
Poulet au basilic
2h 30min
Poulet rhum-coco
2h 30min
Sauté de porc aigre-doux
1 godz.
Osso-buco
1h 20min
Rougail saucisse
50min