Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g d'eau
La garniture
- 150 g de cantal, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 300 g de crème fraîche
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de saucisse sèche, coupée en tranches fines
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3623 kJ / 872 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Gratin de comté façon pudding
45min
Quiche lorraine
50 min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 min
Quiche aux tomates cerises
1 godz.
Quiche lorraine façon gâteau magique
1h 20min
Gratin crémeux à la normande
1 godz. 5 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 Std. 15 Min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Tourte au roquefort
2 Std. 15 Min
Flammekueche
1h 25min
Tarte basquaise
55 min