Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau Marengo
55min
Curry d'agneau
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h
Alouettes provençales
1h 30min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Aillade de veau
1h 30min
Osso-buco
1h 20min
Axoa d'agneau
55min