Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1 Std.
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Tajine de veau aux courges
2 godz. 5 min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Poulet basquaise
50min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 godz. 30 min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min