Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1h
La daube niçoise
13h 20min
Veau Marengo
55min
Agneau au citron
1h 10min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Lapin marengo
1h
Alouettes provençales
1h 30min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Poulet basquaise
50min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min