Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de chou frisé, de grande taille
- 600 g d'eau
- 2 tranches de pain de mie blanc tranché et sans croûte
- 50 g de lait demi-écrémé
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 8 - 10 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de viande d'agneau, détaillée en dés (2 cm env.)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alicuit de canard
1 godz.
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 Std.
Sauté de veau Marengo
55 min
Blanquette de veau
1 godz.
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Estouffat toulousain
2 godz.
Garbure
1 godz. 10 min
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min