Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
of ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bar farci à l'oseille
1h 10min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Alouettes provençales
1h 30min
Bar au beurre de groseilles
55min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Poulet au basilic
2h 30 min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Lapin à l'ananas et à la vanille
1h
Epaule de veau à la normande
1h
Colombo de porc
1h 15 min
Paupiette de veau à l'orange
1h 15 min