Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
of ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Veau aux olives
1sa
Alicuit de canard
1sa
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 dk
Blanquette de veau
1sa
Xerém à la farine de maïs au thon frais
40 dk
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Lapin à l'ananas et à la vanille
1sa
Sardines à la corsica
50 Min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1sa 30 dk
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min