Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
of ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1 Std. 30 Min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 min
Blanquette de veau
1 Std.
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 Std. 30 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Alicuit de canard
1 Std.
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1 Std.
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min
Fondue de poireau orange et cumin
30min