Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergines farcies au riz complet
1h 10 min
Couscous marocain
50 Min
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Pain marocain
2h 45 min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1 Std.
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 Min
Bricks au crabe
45min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 Std. 55 Min
Pastilla au poulet
1h 10 min