Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastilla au poulet
1h 10 min
Aubergine farcie
1h 5 min
Pain marocain
2u. 45min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1h 55min
Veau aux olives
1h
Bricks au crabe
45 min
Couscous marocain
50 min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5 min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1sa 35 dk
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min