Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1h 35min
Aubergines farcies au riz complet
1小时 10 分钟
Moussaka
2 Std. 30 Min
Moussaka
1 Std. 45 Min
Bricks au crabe
45min
Moules marinières au gingembre
25 min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Lasagne de la mer
1 Std.
Couscous d'agneau et légumes
1小时 10 分钟
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Couscous marocain
50 Min