Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 2 - 3 branches de persil frais
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 150 g de poitrine de porc, découennée et coupée en morceaux (réserver les parures pour le bouillon)
- 50 g de chair à saucisse
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 40 g de mie de pain
- 1 poule
Le bouillon
- 1600 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 clous de girofle
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 poireaux, coupées en gros tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3325 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15 min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin marengo
1h
Pintade au chou
1h 10min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Caille aux raisins
45min
Cassoulet
13h
Osso-buco
1h 20 min