Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 2 - 3 branches de persil frais
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 150 g de poitrine de porc, découennée et coupée en morceaux (réserver les parures pour le bouillon)
- 50 g de chair à saucisse
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 40 g de mie de pain
- 1 poule
Le bouillon
- 1600 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 clous de girofle
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 poireaux, coupées en gros tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3325 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55min
Caille aux raisins
45 Min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1h 50min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Alicuit de canard
1 Std.
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Palette à la diable
1 Std.
Lapin à la provençale
1 Std.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min