Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs à la florentine
1 Std. 5 Min
Gratinée aux oignons
50min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Œufs farcis
30 Min
Confiture de vin aux épices
12h
Salade d'œufs pochés
40min
Les beurres aromatisés
24h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Sauce gribiche
15min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.
Camembert rôti au Varoma
30 Min