Œufs de caille en meurette

Œufs de caille en meurette

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g d'eau
  • 18 œufs de caille
  • 100 g de lardon
  • 200 g de vin rouge
  • 90 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g de beurre doux
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 15 g de farine de blé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 1522 kJ / 363 kcal
Vetten 21.3 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...