Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne au foie gras
48j
Œuf poché sauce meurette
1h
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Orange givrée
12h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min