Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Œuf poché sauce meurette
1h
Cervelle de canuts
12 Std.
Cuisson des œufs
20 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 godz.
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Œuf cocotte à l'oseille
40 Min
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Camembert rôti au Varoma
30 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min