Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain de poisson
- 10 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'oignon
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices cajun
- 600 g de poisson blanc, coupé en morceaux
- 3 œufs
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 150 g de poivrons rouges grillés, en conserve, égouttés et coupés en lamelles
La sauce froide au poivron
- 50 g de poivron rouge grillé en conserve
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g. battu
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de moutarde
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1105.6 kJ / 264.6 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 914 mg
Alternatieve recepten
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 Std. 5 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 godz.
Pain de saumon
1h 20min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Joues de porc au cidre
1h 45min