Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 150 g de filet de truite saumonée sans peau, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 400 g de langoustines, de belle taille
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 835.8 kJ / 197.8 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1374 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Choucroute de la mer
35min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Beurre blanc
25min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
La cuisson des langoustines
40min
Choucroute de la mer
40min
Salade de raie
1h 45min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Raie aux câpres
45 min