Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 2 clous de girofle
- 4 baies de genièvre
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 500 g de choucroute crue
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 150 g de filet de truite saumonée sans peau, coupé en quatre
- 150 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de filet de haddock, coupé en quatre
- 400 g de langoustines, de belle taille
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 835.8 kJ / 197.8 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1374 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raie aux câpres
45 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Choucroute de la mer
35 min
Pressé de raie
14 Std.
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Cassolette de poissons
1h
Choucroute de la mer
40 min
Salade de raie
1h 45min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Palourdes et amandes farcies
40 min