Asperges et sabayon à l'estragon

Asperges et sabayon à l'estragon

2.7 29 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches nettoyés
  • 70 g de vin blanc
  • 6 jaunes d'œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café bombée d'estragon frais haché

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 19.8 mg
Eiwitten 7.7 g
Calorieën 503 kJ / 120.2 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 9.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...