Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de pêches, épluchées et coupées en morceaux
- 500 g d'abricots frais, épluchés, dénoyautés et coupés en morceaux
- 500 g de prunes jaunes, dénoyautées et coupées en morceaux
- 25 g de jus de citron
- 30 - 70 g de cassonade, à ajuster selon le degré de maturité des fruits
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 2 étoiles de badiane
- 3 graines de cardamome
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 939 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote de pêches et framboises
1 godz.
Compote de prune à la cannelle
25 min
Compote express de pêche au caramel
10 min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50 Min
Compote pommes-poires-miel
15 min
Compotée de fruits d'automne
30 min
Compote pomme-poire aux épices
20 min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Compote coing-pomme-framboise
30 min