Compatibele versies
Velouté de champignons et noisettes XXL
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons, coupés en deux
- 12 brins de coriandre fraîche (réserver 2 brins ciselés pour la finition)
- 500 g de champignons de Paris frais
- 500 g de cèpes frais
- 20 g de beurre
- 400 g de bouillon de légumes
- 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 20 g de parmesan râpé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674.6 kJ / 162.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Velouté de courgettes
45min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55h
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe aux champignons des bois
45min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35min
Velouté de tomate
40min