Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 125 g de sucre en poudre
- 40 g de farine
- 40 g de poudre d'amande
- 250 g de lait
- 100 g d'amandes effilées
- 3 branches de romarin frais, effeuillées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1909.2 kJ / 457.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 154.3 mg
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots
55 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 Min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1 Std. 10 Min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40 Min
Flan pomme-coco
55 Min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 Min
Crumble pommes-figues
45 Min
Crumble aux prunes
40 Min