Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 125 g de sucre en poudre
- 40 g de farine
- 40 g de poudre d'amande
- 250 g de lait
- 100 g d'amandes effilées
- 3 branches de romarin frais, effeuillées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1909.2 kJ / 457.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 154.3 mg
Alternatieve recepten
Clafoutis aux cerises
45 min
Fiadone au citron
3h 50min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Crumble aux prunes
40 min
Clafoutis aux abricots
55 min
Crumble aux pêches et au romarin
45 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Crumble pommes-framboises
50 min