Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croquant aux noix
- 100 g de cerneaux de noix
- 30 g de beurre doux
- 10 g de crème
- 30 g de sucre roux
La purée de potiron
- 750 g de chair de potiron (p. ex. courge muscade ou hokkaido), coupée en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 clous de girofle
-
40
g de jus d'orange
of 30 g de jus de citron - 5 biscuits au beurre
-
150
g de crème fouettée turque (kaymak)
of 150 g de crème double
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Purée potiron-orange
30min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Purée butternut-noisettes
50min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Crumble pomme-cannelle
45min