Asperge et saumon sauce hollandaise

Asperge et saumon sauce hollandaise

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches écussonnées
  • 4 pavés de saumon frais (130 g env. chacun)
  • 200 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 728.3 mg
Eiwitten 44.3 g
Calorieën 3140.8 kJ / 757.8 kcal
Vetten 62.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 33.5 g
Koolhydraten 2.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...