Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges et les pommes de terre
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre en poudre
- 5 g de beurre (optioneel)
- 700 - 750 g de pommes de terre, coupées en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1000 - 1500 g d'asperges blanches ou vertes
La sauce hollandaise
- 20 - 40 g d'eau
- 10 - 20 g de jus de citron
- 175 - 350 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 - 8 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur vapeur
20 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min