Asperges et pommes de terre sauce hollandaise

Asperges et pommes de terre sauce hollandaise

4.7 48 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Les asperges et les pommes de terre
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 5 g de beurre (optioneel)
  • 700 - 750 g de pommes de terre coupées en morceaux (voir "Conseil(s)")
  • 1000 - 1500 g d'asperges blanches ou vertes
La sauce hollandaise
  • 20 - 40 g d'eau
  • 10 - 20 g de jus de citron
  • 175 - 350 g de beurre coupé en morceaux
  • 4 - 8 jaunes d'œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11.3 g
Calorieën 2919 kJ / 698 kcal
Vetten 58.5 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 29.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...