Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 446.8 mg
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de butternut et gingembre
35min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe à l'oignon gratinée
30 min
Soupe au potiron
50min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 min
Soupe de potimarron
35min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min