Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre
- 4 poires, coupées en morceaux
- 35 g de miel
- 100 g de vin rouge
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de poivre 5 baies
- Voeding
- per 900 g
- Calorieën
- 3412 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 118 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 37 g
- Natrium
- 2225 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1 godz.
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Coulant au chocolat
40min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35 min
Sandre en croûte de café
30 min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Crumble pomme-cannelle
45 min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min