Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux d'1 cm
- 70 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
- 400 g de pousses d'épinards frais
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 40 g de crème fraîche épaisse, entière
- du sel
- du poivre moulu
- 6 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50 min.
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galette oignon-chèvre
35min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50 min.
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Galettes roulées jambon-roquette
35min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes complètes
45min
Pâte à galette
1h 15min