Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
of 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
of 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 Min
Epinards à la crème
25 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.