Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
of 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
of 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min
Mayonnaise
5min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 Min