Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 artichauts
- 250 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 30 g de framboises fraîches
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de vinaigre de framboise
of ½ c. à café de vinaigre balsamique - 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Chou-fleur vapeur
20 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12óra 45p
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 Min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min