
Compatibele versies
Velouté de potimarron, croûtons à l’huile de truffe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de pain de campagne, en dés
- 3 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en quatre
- 15 g de gingembre
- 70 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 bâton de cannelle
- 3 clous de girofle
- 700 g de potimarron, en dés
- 150 g de lait
- 450 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 6 c. à soupe d'huile parfumée à la truffe
- herbes aromatiques fraîches (ciboulette, cerfeuil...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2040 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Crème dessert au chocolat
25 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 Min
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35 Min
Iles flottantes à la pistache
1 Std.
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30 Min
FOIRE démonstration
1 Std.
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min