Velouté de champignons à l'huile de truffe

Velouté de champignons à l'huile de truffe

4.8 34 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de champignons bruns, frais coupés en quartiers
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 120 g d'oignons coupés en quartiers
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 brins de thym frais effeuillés
  • ½ c. à café de sel
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5 l) émietté
  • 250 g d'eau bouillante
  • 2 c. à café de fécule de maïs délayées avec 2 c. à café d'eau
  • 200 g de boisson végétale au soja non sucrée
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 2 c. à café d'huile parfumée à la truffe

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 316 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 434 kJ / 104 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...