Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de champignons bruns, frais, coupés en quartiers
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en quartiers
- 15 g d'huile d'olive
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- ½ c. à café de sel
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5 l), émietté
- 250 g d'eau bouillante
- 2 c. à café de fécule de maïs, délayées avec 2 c. à café d'eau
- 200 g de boisson végétale au soja non sucrée
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café d'huile parfumée à la truffe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 434 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Soupe de butternut et gingembre
35min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 godz.
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Velouté poireau-pomme de terre
1 godz.
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min