Compatibele versies
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 10 g de gingembre frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 1000 g de courge butternut, en cubes
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tranches de pain de campagne
- 250 g de pâté de campagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1518 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Soupe de poireau gratinée
55 min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25min
Soupe de butternut et gingembre
35min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe au potiron
50min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Sorbet à la framboise
15 Min
Patates douces avec tempeh et vinaigrette tahini
1 godz.
Soupe de potimarron
35min