Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino

Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 24u. 30min
4 portions

Ingrediënten

La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
  • 150 g de lardons fumés
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
  • 400 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
  • 100 g d'échalotes
  • 100 g de vinaigre de riz
  • 2 pincées de sel
  • 20 g de miel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 385 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 3044.5 kJ / 727.7 kcal
Vetten 61.7 g
Vezels 7.2 g
Verzadigd vet 33.9 g
Koolhydraten 30.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...