Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'asperges blanches fines
- 400 g d'asperges vertes
- 400 g d'eau
- 120 g de beurre, coupé en morceaux de 1 cm
- 4 œufs bio ou Label rouge, bien froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de jus de citron
- 50 g de vin blanc sec
- le zeste d'un citron jaune
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
- 3 c. à soupe d'eau froide
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497.4 kJ / 357.9 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 80.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Poireaux vinaigrette
35 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges sauce mousseline
1h
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2 godz.