Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'asperges blanches fines
- 400 g d'asperges vertes
- 400 g d'eau
- 120 g de beurre, coupé en morceaux de 1 cm
- 4 œufs bio ou Label rouge, bien froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de jus de citron
- 50 g de vin blanc sec
- le zeste d'un citron jaune
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
- 3 c. à soupe d'eau froide
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497.4 kJ / 357.9 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 80.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Sauce hollandaise
15min
Soupe d'asperges et brochette de saumon
35min
Asperges à la flamande
25min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Asperges sauce romesco
45 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min