Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon
- 125 g de cresson
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain
- 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1103 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Velouté de mâche et panais
30 min
Potage aux orties et granola au curry
1 godz. 15 min
Velouté poireau-pomme de terre
1 godz.
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Poires au vin rouge
5h
Fond de viande
3h
Velouté de tomate
40min
Bar et fenouils caramélisés
1 godz. 15 min
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1 godz. 15 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1 godz.