Compatibele versies
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de poivron rouge, en lamelles
- 1 oignon, coupé en quatre
- 40 g de pain, en morceaux
- 600 g de tomates, en morceaux
- 9 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 échalote, émincée
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 6 abricots secs dénoyautés, moelleux, en petits morceaux
- 1 c. à soupe bombée de câpres au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1380 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Soupe de butternut et gingembre
35 Min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35 Min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12h 30min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min