Apparaten en accessoires
Socca niçoise
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
1 c. à café bombée de romarin frais
-
250 g de farine de pois chiche
-
500 g d'eau
-
20 g d'huile d'olive 2 c. à soupe et un peu pour la finition
-
1 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1254.6 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2895.3 kJ /
692 kcal
Vetten
31.7 g
Vezels
13.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
72.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pancakes
40min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Rougail morue
25min
Galettes de spaghetti de patate douce (latkes)
55min
Perles de coco
3u. 50min
La socca
40min
Cabillaud mariné aux herbes et son bouillon
1u. 10min
Panisses
30min
Tarte aux champignons, châtaignes et canneberges déshydratées
1u.
Brioche des rois
6u. 35min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Fondant au chocolat et piment d'Espelette
40min