Apparaten en accessoires
Socca niçoise
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
1 c. à café bombée de romarin frais
-
250 g de farine de pois chiche
-
500 g d'eau
-
20 g d'huile d'olive 2 c. à soupe et un peu pour la finition
-
1 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1254.6 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2895.3 kJ /
692 kcal
Vetten
31.7 g
Vezels
13.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
72.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tourte de Noël à la courge, marrons et champignons
2u.
Panisses
30min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1u. 35min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5u. 35min
Pesto
5min
Légumes farcis de l'été
3u.
La socca
40min
Gâteau au chocolat cétogène
45min
Fiadone au citron
3u. 50min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1u. 25min
Navettes à la fleur d'oranger
1u. 35min
Canistrelli
1u.