Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 322 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de campagne
3h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain au levain
17óra
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min