Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g de tomates, coupées en quatre
- 300 g de concombres, coupés en tronçons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 60 g d'oignons nouveaux
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de piment d'Espelette, et un peu pour la finition
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de concombre
- 100 g de poivron jaune
- 100 g de feta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898.8 kJ / 215.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 564.2 mg
Alternatieve recepten
Gaspacho de carotte
1h 40min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4h 20min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1 Std. 50 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min