Compatibele versies
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petits pois frais (en réserver quelques-uns pour la finition)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 bouquet de menthe fraîche, équeuté
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de ricotta
- 4 tranches de pain de campagne
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1093 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe de carotte, miso et amande
35 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Gaspacho
2h 25min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min