Compatibele versies
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petits pois frais (en réserver quelques-uns pour la finition)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 bouquet de menthe fraîche, équeuté
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de ricotta
- 4 tranches de pain de campagne
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1093 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Velouté de petits pois à la menthe
35 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1ωρ. 5 λεπτ.
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1u. 30min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Velouté de petits pois et feta
35 min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Risotto printanier
1u.