Compatibele versies
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en quater
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 500 g de concombre, épépiné
- 150 g de yaourt
- 150 g d'eau
- 30 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 15 olives noires, en petits morceaux
- 40 g de noisettes, hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1367 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Velouté de petits pois et feta
35min
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide au concombre
1 godz.
Gaspacho
2 godz. 25 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Soupe de panais au pain d'épices
35min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min