Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- du sel
- 200 g d'asperges
- 2 œufs durs, écalés
- 200 g de mascarpone
- 1 pincée de piment d'Espelette
- du poivre moulu
- 3 brins de menthe fraîche, ciselés
- 1 c. à café de graines de pavot
- 6 filets d'huile d'olive, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 827 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min