Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de saumon fumé, en morceaux
- 300 g de crème liquide entière, très froide, et 3 c. à soupe
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- du sel
- du poivre moulu
- 3 avocats, mûrs à point
- 3 c. à soupe de jus de citron vert
- 1 boîte d'œufs de saumon
- quelques pluches d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 629 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min