Filet mignon séché aux herbes de Provence

Filet mignon séché aux herbes de Provence

4.7 227 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 480u. 20min
10 portions

Ingrediënten

La veille
  • 500 g de gros sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • ½ c. à café de poivre blanc en grains
  • 1 c. à café de baies roses
  • 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12.8 g
Calorieën 394.5 kJ / 93.8 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...